bioinfuso-camomilla-26-g-itcdx-bio
bioinfuso-camomilla-26-g-itcdx-biosorsi-di-benessere_106209522

ÇAJ KAMOMILI W-K8

Lule Kamomili të mbledhura dhe të përzgjedhura me kujdes, me prejardhje nga bujqësia biodinamike e kontrolluar.

Me efekt qetësues dhe rregullues.

Sasia
800 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

 

  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: