shampo-natyrale-bimore-kunder-zbokthit-noah-250ml
shampo-natyrale-bimore-kunder-zbokthit-noah-250mlshampo-bimore-noah-kunder-zbokthit-me-borzilok-herbal-line_553833340

SHAMPO KUNDËR ZBOKTHIT 1.5 1.5.

5 5 1 Product

SHAMPO PROFESIONALE

Me Çaj Jeshil dhe Borzilok.

Me përmbajtje Acidi Undecilenik i cili eleminon kruarjen.

Nuk përmban: Silikon, Paraben, Parafinë, Vajra Mineralë, DEA, SLS

Sasia
900 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 1 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

Rezultat 1 - 4 nga 7