fbpx
Porosia me një klik nga Herbal Line Albania
Vendosni emrin tuaj!

Vendosni adresën tuaj!

Vendosni Emailin tuaj!

Vendosni numrin tuaj të telefonit!

Fushat me * jane të detyrueshme për tu plotësuar
Shpjegim: Brenda Tiranës transporti është falas për blerje mbi 1000 lekë ose kushton 150 lekë për blerje nën 1000 lekë. Në rrethe transporti kushton 200 lekë. Për në Kosovë & Maqedoni, transporti kushton 5 €. Kjo është një metodë e thjeshtuar porosie me pagesën në dorëzim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund të përdoren