shampo-natyrale-Noah-forcuese-parandalon-renien-250-ml
shampo-natyrale-Noah-forcuese-parandalon-renien-250-ml1_7_shampo_me_piper_dhe_mente

SHAMPO FORCUESE PËR FLOKË TË DOBËT 1.7 1.7.

SHAMPO PROFESIONALE

Me Piper të Zi dhe Mente, të cilët parandalojnë rënien e flokut.

Nuk përmban: Silikon, Paraben, Parafinë, Vajra Mineralë, DEA, SLS

Sasia
900 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: