shampoo-capelli-delicati-150-ml-bio-bdih_1495273201
shampoo-capelli-delicati-150-ml-bio-bdih_1495273201shampoo-capelli-delicati-1000-ml-bio-bdih_1361240166

SHAMPO PËR FLOKË DELIKATË W-22

5 5 2 Product

Shampo për flokë delikatë, të dobët, me lëkurë të ndjeshme, me tendencë rënie. Përzierja e vajrave esencialë të pastër 100% të Dafinës (Laurus nobilis), Portokallit (Citrus aurantium var. dulcis), Livandos Hibride (Lavendula hybrida) dhe mandarinës (Citrus aurantium) ushtrojnë një veprim qetësues në lëkurën e ndjeshme si dhe kanë pefekt mbrojtës dhe ushqyes për flokun. PRODUKT I TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT

Sasia
1 400 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 2 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

Rezultat 1 - 4 nga 6