leaves-shampoo-nutriente-bambu-noah-1

SHAMPO PËR FLOKË TË THATË & TË DOBËT - LEAVES S02.

Shampo me ekstrakt Bambuje.

Ushqyese dhe forcuese.

NUK përmban Silikon, Paraben, Parafinë, Vajra Mineralë, DEA dhe SLS.

Sasia
1 200 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

 

  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

SHAMPO PËR FLOKË TË THATË

Për flokë të thatë

W-25.
Shampo për flokë të ...
1 400 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO PËR FLOKË TË THATË

Për flokë të thatë

W-26.
Shampo për flokë të ...
4 000 Lekë / copë
Rezultat 1 - 4 nga 4

Produkte të lidhura

SHAMPO PËR FLOKË TË THATË

Për flokë të thatë

W-25.
Shampo për flokë të ...
1 400 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO PËR FLOKË TË THATË

Për flokë të thatë

W-26.
Shampo për flokë të ...
4 000 Lekë / copë