shampoo-naturale-per-capelli-opachi-e-secchi_noah-250ml-
shampoo-naturale-per-capelli-opachi-e-secchi_noah-250ml-shampoo-naturale-per-capelli-opachi-e-secchi_noah_1000ml_806730661

SHAMPO PËR FLOKË TË THATË & PA SHKËLQIM 1.2 1.2.

SHAMPO PROFESIONALE

Për flokë të thatë dhe pa shkëlqim.

Me Vaj Finoku të Ëmbël dhe Proteina Gruri.

Nuk përmban: Silikon, Paraben, Parafinë, Vajra Mineralë, DEA, SLS

Sasia
900 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: