shampo-argital-500_ml-me-argjile-hither-per-floke-te-yndyrshem-me-zbokth-certifikuar-bio-herbal-line
shampo-argital-500_ml-me-argjile-hither-per-floke-te-yndyrshem-me-zbokth-certifikuar-bio-herbal-lineshampo-argital-me-argjile-hither-per-floke-te-yndyrshem-me-zbokth-certifikuar-bio-herbal-line

SHAMPO PËR FLOKË ME YNDYRË OSE ZBOKTH 500 ml X-75

Kjo shampo normalizon yndyrën e flokut dhe parandalon krijimin e zbokthit.

I bën flokët të fortë dhe të shëndetshëm në saj të argjilës së gjelbër, ekstraktit të hithrës dhe vajrave esencialë 100% të pastër.

Produkt pa konservant

Sasia
2 000 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: