shampo_kunder_zbokthit_te_thate_vaj_esencial_bio_shitje-online-herbal_line-
shampo_kunder_zbokthit_te_thate_vaj_esencial_bio_shitje-online-herbal_line-shampo_kunder_zbokthit_te_thate_vaj_esencia_bio_herbal_line-set

SHAMPO PËR ZBOKTH TË THATË W-27

Shampo me vajra esencialë 100% të pastër.

Eleminon zbokthin e thatë, skuqjen e dhe kruarjen.

PRODUKT I TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT

Sasia
4 000 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

SHAMPO KUNDËR ZBOKTHIT 1.5

Për zbokth

1.5
SHAMPO PROFESIONALE Me ...
900 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO PËR FLOKË ME YNDYRË OSE ZBOKTH

Për flokë të yndyrshëm Për zbokth

X-69.
Kjo shampo normalizon ...
1 400 Lekë / copë
5 5 1 Product
Rezultat 1 - 3 nga 3

Produkte të lidhura

SHAMPO KUNDËR ZBOKTHIT 1.5

Për zbokth

1.5
SHAMPO PROFESIONALE Me ...
900 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO PËR FLOKË ME YNDYRË OSE ZBOKTH

Për flokë të yndyrshëm Për zbokth

X-69.
Kjo shampo normalizon ...
1 400 Lekë / copë
5 5 1 Product