shampoo-forfora-grassa-150-ml-bio-bdih
shampoo-forfora-grassa-150-ml-bio-bdihshampoo-forfora-grassa-1000-ml-bio-bdih

SHAMPO PËR ZBOKTH TË YNDYRSHËM W-29

Shampo me vajra esencialë 100% të pastër.

Shampo për zbokth të yndyrshëm, për skalp që prodhon yndyrë me tepricë, me tendencë rrjepje e lëkurës dhe krijim zbokthi.

PRODUKT I TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT

Sasia
1 400 Lekë / copë
Për momentin produkti nuk është në gjendje
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

SHAMPO PËR FLOKË ME YNDYRË OSE ZBOKTH

Për flokë të yndyrshëm Për zbokth

X-69.
Kjo shampo normalizon ...
1 400 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO KUNDËR ZBOKTHIT 1.5

Për zbokth

1.5
SHAMPO PROFESIONALE Me ...
900 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO KUNDËR ZBOKTHIT

Për zbokth

1,5-1.
SHAMPO PROFESIONALE Me ...
2 500 Lekë / copë
Rezultat 1 - 4 nga 4

Produkte të lidhura

SHAMPO PËR FLOKË ME YNDYRË OSE ZBOKTH

Për flokë të yndyrshëm Për zbokth

X-69.
Kjo shampo normalizon ...
1 400 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO KUNDËR ZBOKTHIT 1.5

Për zbokth

1.5
SHAMPO PROFESIONALE Me ...
900 Lekë / copë
5 5 1 Product

SHAMPO KUNDËR ZBOKTHIT

Për zbokth

1,5-1.
SHAMPO PROFESIONALE Me ...
2 500 Lekë / copë