fbpx
rodiola_equiseto

RODIOLA EQUISETO X-13.

SUPLEMENT USHQIMOR ME PËRBËRJE BIMORE

  • Tonik-Adatogjen.
  • Sugjerohet në rastet e lodhjes fizike dhe mendore.
  • Normalizon tonin e humorit. 
  • Dranazhon lëngjet trupore dhe nxit mirëfunksionimin e rrugëve urinare.
  • Trajton atrofinë muskulare.
  • Nxit mirëqënien e thonjve dhe flokëve.
Sasia
2 300 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: