mjalt_i_zi_fb_1255128106
mjalt_i_zi_fb_1255128106mjalt_i_zi_fb1_1279397574black_honey_299638560

BLACK HONEY W-V8.

ZEVENDËSIMI I TABLETAVE TË HEKURIT DHE KURIMI I ANEMIVE NË RRUGË TËRËSISHT NATYRALE

Black Honey është një trajtues 100% bio-organik për aneminë. Ai “mbush” depozitat e zbrazura të hekurit në organizëm dhe kuron me sukses dhe në mënyrë natyrale  pothuaj të gjitha llojet e anemisë!

Receta e Black Honey është e testuar klinikisht prej mjaft kohësh në botë dhe gjithmonë e më tepër pacientë po braktisin tabletat e hekurit, pikërisht prej përdorimit të kësaj recete të mrekullueshme!

Sasia
1 400 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

 

  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: