bioinfuso-antistress-36-g-itcdx-bio-demeter_852401881
bioinfuso-antistress-36-g-itcdx-bio-demeter_852401881sorsi-di-benessere_1936218137

ÇAJ ANTI-STRES W-L2

Një përzierje e çmuar me bazë Mëllage, Livandoje, Trëndafil pylli dhe Kamomili, me prejardhje nga bujqësia biodinamike e kontrolluar.

Ndihmon në favorizimin e qetësisë mendore, largimin e stresit dhe për një gjumë të qetë.

Sasia
900 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

 

  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: