Na kontaktoni

ADRESA:
"Rruga e Barrikadave" (pranë "Aleancës Franceze") – Tiranë

ORARI:
E hënë - E shtunë: 09.00 – 21.00
E dielë: 09.00 – 13.00

Tel: +355 (0) 42 400 667

Cel: +355 (0) 67 40 71 130 / +355 (0) 69 40 71 130

Për pyetje, sqarime apo këshilla, na shkruani më poshtë:
Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please let us know your message.

Vendos kodin Invalid Input

Nëse keni një biznes dhe dëshironi partneritet apo të blini me shumicë produktet tona, na shkruani:

Emër, Mbiemër(*)
Please let us know your name.

Emri i shoqërisë(*)
Invalid Input

Lloji i biznesit(*)
Invalid Input

Qyteti(*)
Invalid Input

Adresa email(*)
Please let us know your email address.

Përmbajtja(*)
Please let us know your message.

Vendos kodin(*)
Vendos kodinInvalid Input