fbpx
furce-per-syte_01
furce-per-syte_01furce-per-syte_02

FURÇË PËR SYTË B123

Furça sintetike të cilësisë së lartë dhe me fibra të buta si mëndafsh, realizojnë një aplikim dhe shpërndarje të shkëlqyer të ngjyrave.
Të përshtatshme për persona alergjikë.
Bishtat e furçave janë realizuar me dru bambuje ekologjik.
Kapëset e furçave janë prej alumini të riciklueshëm.

700 Lekë-20%560 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

APLIKATOR

Aksesorë

B-125
Furça sintetike të ...
600 Lekë-20%480 Lekë / copë

FURÇË PËR BUZËT

Aksesorë

B126
Furça sintetike të ...
800 Lekë-20%640 Lekë / copë
3 5 2 Product
Rezultat 1 - 2 nga 2

Produkte të lidhura

APLIKATOR

Aksesorë

B-125
Furça sintetike të ...
600 Lekë-20%480 Lekë / copë

FURÇË PËR BUZËT

Aksesorë

B126
Furça sintetike të ...
800 Lekë-20%640 Lekë / copë
3 5 2 Product