rimel_qerpike_super_te_gjate

RIMEL CARBON BLACK B035

5 5 1 Product

I bën qerpikët super të gjatë dhe të ndarë në mënyrë perfekte.

900 Lekë-50%450 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 1 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

RIMEL VOLUM MAKSIMAL

Sytë

B040.
Dendëson qerpikët. I ...
700 Lekë-50%350 Lekë / copë
4 5 1 Product

RIMEL DEEP OCEAN

Sytë

B036
Për qerpikë të ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 1 Product

RIMEL ULTIMATE BLACK

Sytë

B037
Për një pamje ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 4 Product
Rezultat 1 - 3 nga 3

Produkte të lidhura

RIMEL VOLUM MAKSIMAL

Sytë

B040.
Dendëson qerpikët. I ...
700 Lekë-50%350 Lekë / copë
4 5 1 Product

RIMEL DEEP OCEAN

Sytë

B036
Për qerpikë të ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 1 Product

RIMEL ULTIMATE BLACK

Sytë

B037
Për një pamje ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 4 Product