rimel_volum_maksimal_deep_black_i_certifikuar_bio_produkt_gjerman

RIMEL VOLUM MAKSIMAL B040

4 5 1 Product

Dendëson qerpikët.

I jep volum dhe formë të adhurueshme.

Zgjidh ngjyrën
700 Lekë-50%350 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 1 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

RIMEL CARBON BLACK

Sytë

B035
I bën qerpikët super ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 1 Product

RIMEL DEEP OCEAN

Sytë

B036
Për qerpikë të ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 1 Product

RIMEL JUST BLACK

Sytë

B042
Rimel Multi-Efekt: ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë

RIMEL ULTIMATE BLACK

Sytë

B037
Për një pamje ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 4 Product
Rezultat 1 - 4 nga 4

Produkte të lidhura

RIMEL CARBON BLACK

Sytë

B035
I bën qerpikët super ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 1 Product

RIMEL DEEP OCEAN

Sytë

B036
Për qerpikë të ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 1 Product

RIMEL JUST BLACK

Sytë

B042
Rimel Multi-Efekt: ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë

RIMEL ULTIMATE BLACK

Sytë

B037
Për një pamje ...
900 Lekë-50%450 Lekë / copë
5 5 4 Product