vaj masazhi per artritin, reumatizmen dhe dhembjet e kockave

ARTHRITIS MASSAGE OIL V-W3.

5 5 2 Product

SUPER RECETA PËR SËMUNDJET REUMATIZMALE

Arthritis Massage Oil është një recetë mjaft efektive për sëmundjet reumatizmale dhe jo vetëm. 

1. Është analgjezik

2. Stimulon kyçet që të lëvizin lirshëm dhe pa pengesa

3. Largon acidin urik nga organizmi

4. Shmang inflamacionin e kyçeve

5. Stimulon prodhimin e lëngut synovial

6. Përmirëson qarkullimin e gjakut në kyçe

7. Stimulon forcën dhe energjinë e muskujve

Sasia
1 700 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 2 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: