beta_glucan_copy

BETA GLUCAN n_31

5 5 1 Product

PËR ULJEN NIVELIT TE KOLESTEROLIT DHE SHEQERIT

Suplement ushqimor i çertifikuar Bio-Organik

I provuar klinikisht

  • Ndihmon në normalizimin e kolesterolit dhe triglicerideve në gjak
  • Ndihmon në uljen e nivelit të glukozës në gjak, pas ushqimit
  • Stimulon lëvizshmërinë e zorrëve
Sasia
1 900 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 1 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

BIOCARE ANTI-DIABETES

Diabeti & Anemia

V-M5
KONTROLLI I DIABETIT NË ...
1 700 Lekë / copë

ALOE VERA PULP

Trakti gastro-intestinal

X-X5.
- Ndihmon në tretje dhe ...
2 200 Lekë / copë
Rezultat 1 - 3 nga 3

Produkte të lidhura

BIOCARE ANTI-DIABETES

Diabeti & Anemia

V-M5
KONTROLLI I DIABETIT NË ...
1 700 Lekë / copë

ALOE VERA PULP

Trakti gastro-intestinal

X-X5.
- Ndihmon në tretje dhe ...
2 200 Lekë / copë