50spf
50spfbio_sun_care_herbal_line_albania

BIO SUN CARE SPF-50 W-R5.

4.55554 5 9 Product

SIGURON MBROJTJE NGA DIELLI DHE HIDRATIM NË THELLËSI TË FYTYRËS

- BIO-SUN CARE SPF 50 është një krem hidratant i gjeneratës së re “photostable screens”.

- Siguron nëpërmjet mbrojtjes ndaj diellit dhe forcimit të filmit hidrolipidik të dermës një lëkurë të butë, tepër elastike dhe të shëndetshme, pa plakje të parakohëshme dhe pa theksim të rrudhave, shenjave ose njollave kafe, pa tharje të lëkurës

- Një mbështetës i shkëlqyer i make up-it dhe një krem ideal për gratë në periudhën e menopauzës, të cilat rrezikohen nga tharja dhe plakja e fytyrës.

 

Sasia
2 000 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 9 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: