caj slimming tea per renie ne peshe

ÇAJI SLIMMING TEA V-F2.

4.83334 5 6 Product

RËNIA NË PESHË PA DIETË

Çaji SLIMMING TEA është një nga trajtimet më të efektshme, e cila siguron një rënie në peshë në mënyrë të shëndetshme dhe pa dietë. 

Efektet bazë

1. Stimulimi i procesit të tretjes
2. Rritja e metabolizmit të organizmit
3. Eleminimi i indeve dhjamore
4. Kontrolli i oreksit
5. Eleminimi i fryrjeve të barkut dhe eleminimin e gazrave


Sasia
1 300 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:

herba

2018-03-21 11:07

Postoni një koment ...

1.5 of 4 find it helpful

Dodajona

2019-06-24 18:13

Postoni një koment ...

2 of 4 find it helpful
Ky person e ka blerë këtë artikull.
Vota: ( 6 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: