hair-vitamins-vitamina-bimore-per-floket-me-kolagjen-biotin-shitje-online-herbal-line
hair-vitamins-vitamina-bimore-per-floket-me-kolagjen-biotin-shitje-online-herbal-linevitamina-dhe-minerale_28485302

HAIR VITAMINS N-U50

4.89473 5 19 Product

Suplement dietik

Me Biotin dhe Kolagjen, për flokë më të fortë, të dendur dhe me shkëlqim.

  • Ndihma e shpejtë për flokë të dobët
  • 1,250 μg biotin për dozë
  • 1 pako = trajtim një mujor
  • Për një rigjenerim dhe rritje më të shpejtë
  • Pa sheqer
Sasia
1 900 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 19 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

BALSAM FILLER ME ACID JALURONIK

Balsam

Y01
Për një trajtim ...
1 600 Lekë / copë

QUMËSHT SPRAY ME VAJ PAMBUKU

Balsam

5.12.
PRODUKT ...
1 600 Lekë / copë

HAIR GROWTH OIL

Maskë

H-0028
RRITJA E SHPEJTË E ...
1 300 Lekë / copë
4.875 5 8 Product
Rezultat 1 - 4 nga 6

Produkte të lidhura

BALSAM FILLER ME ACID JALURONIK

Balsam

Y01
Për një trajtim ...
1 600 Lekë / copë

QUMËSHT SPRAY ME VAJ PAMBUKU

Balsam

5.12.
PRODUKT ...
1 600 Lekë / copë

HAIR GROWTH OIL

Maskë

H-0028
RRITJA E SHPEJTË E ...
1 300 Lekë / copë
4.875 5 8 Product