biosnail thate 1863130293
biosnail thate 1863130293biosnail 923411933

KREM ANTIAGE W-Y8.

4.66667 5 6 Product

KREM ANTIRRUDHË PËR LËKURË TË THATË OSE NORMALE

ME MUKUS KËRMILLI 66%

1. Eshtë hidratues dhe parandalon tharjen e lëkurës.
2. Stimulon proceset shëruese dhe rigjeneruese të lëkurës.
3. Përmirëson elasticitetin e lëkurës.
4. Ngadalëson procesin e plakjes së lëkurës dhe formimit të rrudhave, veçanërisht zbut rrudhat e shprehjeve.
5. Tonifikon lëkurën.
6. Redukton shenjat e akneve dhe sëmundjeve të lëkurës. 
7. Kuron skuqjet dhe djegiet nga dielli.
8. Eleminon njollat e errëta në lëkurë.
9. Eleminon toksinat.
10. Eleminon enjtjet e lëkurës.
11. Krijon efektin e freskisë.
12. Pengon plakjen e lëkurës.
13. Lufton infeksionet në lëkurë. 
14. Eleminon çarjet (lezionet) e lëkurës.

Sasia
4 700 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

Përshkrimi

{tab PËRSHKRIMI}

Mukusi i kërmillit është një nga substancat më të mira për trajtimin dhe rigjenerimin e lëkurës, ndoshta trajtimi më i plotë dhe më i balancuar i krijuar ndonjëherë për kujdesin ndaj lëkurës. 
Ai përmban antioksidantë që janë në gjendje të ngadalësojnë procesin e plakjes duke eliminuar radikalet e lira dhe përmbajtja e saj proteinike është e rëndësishme për t'i dhënë lëkurës një jetë të shëndetshme, të re dhe të tonifikuar.
Mukusi i kërmillit hidraton lëkurën, e mban atë të shndritshme dhe të ushqyer, e mbron nga rrezet ultravjollcë, duke parandaluar në këtë mënyrë plakjen e parakohshme të saj. Ai ngadalëson daljen e rrudhave dhe e stimulon lëkurën që të prodhojë më shumë kolagjen, si një nga substancat përgjegjëse për elasticitetin dhe bukurinë e lëkurës. 

Efektet



1. Eshtë hidratues dhe parandalon tharjen e lëkurës.
2. Stimulon proceset shëruese dhe rigjeneruese të lëkurës.
3. Përmirëson elasticitetin e lëkurës.
4. Ngadalëson procesin e plakjes së lëkurës dhe formimit të rrudhave, veçanërisht zbut rrudhat e shprehjeve.
5. Tonifikon lëkurën.
6. Redukton shenjat e akneve dhe sëmundjeve të lëkurës. 
7. Kuron skuqjet dhe djegiet nga dielli.
8. Eleminon njollat e errëta në lëkurë.
9. Eleminon toksinat.
10. Eleminon enjtjet e lëkurës.
11. Krijon efektin e freskisë.
12. Pengon plakjen e lëkurës.
13. Lufton infeksionet në lëkurë. 
14. Eleminon çarjet (lezionet) e lëkurës.

EFEKTET E PËRBËRËSVE:

- MUKUS KËRMILLI - ushqyes, hidratues, elastizues, antioksidant.

Kërmilli prodhon një sekrecion të përbërë nga substanca të ndryshme me interes të madh kozmetik, si:

a. Alantoina: Substanca që stimulon rigjenerimin e indeve, nxit gjenerimin e epidermës, dhe favorizon rritjen e keratinociteve (duke zëvendësuar qelizat e vdekura me qeliza të reja).
b. Elastina: Proteinë që i jep elasticitet lëkurës.
c. Kolagjeni: Përbërës themelor i lëkurës, i cili vepron si hidratues dhe zbutës. Falë vetive elastizuese, tonifikon dhe zbut lëkurën.
d. Acidi glicolik: Lejon krijimin e shtresave sipërfaqësore të lëkurës, dhe stimulon krijimin e Kolagjenit, duke e bërë lëkurën të shndritshme.
e. Vitaminat, aminoacidet esenciale dhe proteinat: ndihmojnë qarkullimin periferik të gjakut dh “oksigjenojnë lëkurën”, duke garanduar furnizimin e saj me ushqyes dhe hidratim. Për më tepër, vitaminat ushtrojnë në lëkurë një veprim antioksidues dhe antiplasaritje.

-UJI AKTIV I MUKUSIT TË KËRMILLIT – antioksidues, ushqyes, hidratues, elastizues. 
I përftuar nga hidroliza enzimatike e Mukusit të Kërmillit në mjedis ujor. Një përbërës i gjeneratës së fundit, që bazohet në përdorimin një serie procesesh bioteknologjike enzimatiko-sekuenciale. Rezultati i përftuar është rritja e fuqisë antioksiduese dhe një përmirësim i përthithjes së përbërësve aktivë të kremit nga lëkura.

-ACIDI JALURONIK – hidratues, volumizues
Acidi Jaluronik është një nga komponentët kryesorë të indeve lidhës të njeriut dhe i jep rezistencë dhe forcë lëkurës, duke mirëmbajtur strukturën e saj. Acidi Jaluronik është në gjendje të lidhë një numër të madh të molekulave të ujit duke siguruar hidratimin e lëkurës. Ky përbërës, zotëron gjithashtu veti filmogjene dhe viskozante.

-VAJ BIOLOGJIK ARGANI (Argania Spinosa Oil *) – hidratues, oksigjenues, ushqyes
Vaj i Arganit është i pasur me tokoferole, flavonoide, karotenoide, sterole dhe triterpenoide. Falë një përqëndrimi të tillë antioksidantësh, acidesh esenciale dhe vitamine E, Vaji i Arganit hidraton, favorizon oksigjenimin e qelizave, mbron lëkurën nga agjentët e jashtëm duke neutralizuar radikalet e lira.
Është një vaj me përthithje të shpejtë, i dhuron lëkurës butësi, lëmim dhe ndjesi mëndafshi. 

-VAJI BIOLOGJIK I JOJOBA (Simmondsia Chinensis Oil *) – zbutës, antioksidues
Mungesa totale e glicerinës, e bën këtë vaj totalisht të ndryshëm nga të gjithë vajrat e tjerë, pasi nuk bëhet fjalë për një vaj yndyror, por një dyll të lëngshëm. Kjo karakteristikë, e bën Vajin e Jojoba (Simmondsia Chinensis Oil) ekstremisht të përthithshëm nga lëkura e njeriut. Ky vaj është shumë i pasur me antioksidantë.

-VAJ BIOLOGJIK ULLIRI (Olea Europaea Fruit Oil **) - zbutës, mbrojtës, antirrudhë.
Përbërësi i njohur tashmë për vetitë e tij zbutëse, mbrojtëse, antirrudhë. Stimulon proceset riparuese të dermës dhe epidermës. 

-SILIC I MIKRONIZUAR – efekt mat
Aftësitë viskozante të këtij përbërësi, si dhe karakteristika e tij për t’i dhënë kremit apo emulsioneve (deri ne 1%) një teksturë të mëndafshtë dhe një efekt mat, e bëjnë Silicin e Mikronizuar, një produkt shumë të kërkuar në kozmetikë dhe Makeup.

Përbërësit

Snail Secretion Filtrate Extract, Snail Secretion Filtrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice (*), Glycerin, Propanediol, Citric Acid, Polyglyceryl-4 Caprate, Rosa Damascena Flower Water (*), Malva Sylvestris Leaf Extract (*), Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Olea Europaea Oil (**), Aqua, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate.

Karakteristikat Kimiko-Fizike:
Nuk përmban ngjyrosës; ngjyra e kremit varet eksluzivisht nga prania e substancave me origjinë natyrale. 

(*) Përbërës nga bujqësia biologjike
(**) Përbërës në mbështetje të biodiversitetit.

ÇERTIFIKIMET: AIAB

Nuk përmban:
NGJYROSËS, PARABEN, SILICON, DERIVATE HIDROKARBURE

Nuk përmban ngjyrosës; ngjyra e kremit varet eksluzivisht nga prania e substancave me origjinë natyrale. 


Përdorimi


Përpara përdorimit të kremit, pastroni lëkurën me një pastrues, ose me ujë të ngrohtë dhe sapun.

Pasi të thani fytyrën, shpërndajeni lehtë në fytyrë dhe masazhojeni butësisht e mollëzat e gishtave deri në përthithjen e plotë nga lëkura.

Aplikohet 2 herë në ditë.


Kremi me mukus kërmilli përdoret 2 here ne ditë, si krem dite dhe krem nate. Rekomandohet përdorimi i kremit gjatë gjithë vitit për vetitë e tij hidratuese dhe anti-rrudhë.

Ai mund të përdoret edhe para grimit apo kremit mbrojtës ndaj diellit.

Gjithashtu, ai është i shkëlqyer për përdorim pas diellit, sepse rifreskon dhe ndihmon në nxirje natyrale dhe uniforme.

Duke u bazuar tek rregulli i përgjithshëm, përdorimi i vazhdueshëm i produkteve me mukus kërmilli është një nga çelësat për të pasur rezultate mjaft të mira për kujdesin ndaj lëkurës. Brenda një periudhe 1-4 mujore nga përdorimi i saj, arrihen rezultatet e pritura.

Por, ju duhet të keni parasysh se tipat e lëkurës janë të ndryshme dhe reagojnë në mënyra të ndryshme, kësisoj i arrijnë rezultatet në kohë të ndryshme. 


Evitoni kontaktin me sytë.




  • Koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Posto një koment
Vota:

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

Emri i përdoruesit:
E-mail:

Produkte të ngjashme

KREM ANTIAGE LIGHT

Rrudhat

W-Y9
KREM ANTIRRUDHË PËR ...
5 000 Lekë-30%3 500 Lekë / copë
4.99999 5 9 Product

KREM ANTIAGE ME VITAMINË E & F

Rrudhat

K-11
2 600 Lekë / copë
5.25 5 8 Product

SERUM ANTIAGE

Aknet Rrudhat Hidratimi Kundër njollave Serum

W-Z2
SERUM ANTIRRUDHË ME ...
4 500 Lekë / copë
5 5 1 Product
Out of Stock

KREM AGE PROTECT

Fytyra Rrudhat

W-F1
Krem bio-organik me ...
2 500 Lekë / copë