shampoo-preventivo-caduta-150-ml-bio-bdih_509985044
shampoo-preventivo-caduta-150-ml-bio-bdih_509985044shampoo-preventivo-caduta-1000-ml-bio-bdih_36027603shampoo-preventivo-caduta-1000-ml-bio-bdih_copy_1664976915

SHAMPO KUNDËR RËNIES SË FLOKUT W-32

4.83334 5 12 Product

Shampo për flokë me tendencë rënie për shkaqe fiziologjike ose për shkak të situatave të veçanta të stresit psiko-fizik. Parandalon plakjen dhe degjenerimin e flokut, duke e forcuar atë. Përzierja e vajrave esencialë të pastër 100% të Portokallit, Finokut, Geranium, Livandos, Sherebelës, Amyris, Dafinës dhe Rosmarinës stimulojnë aktivitetin mikroqarkullues të lëkurës, duke favorizuar furnizimin me oksigjen dhe elementë ushqyes për rrënjën e flokut. Aroma e shampos gjatë përdorimit, gjeneron stimuj olfaktivë që dhurojnë një ndjenjë të këndshmë mirëqënieje për mëndjen dhe trupin.

Sasia
1 500 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 12 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt: