shampo-bimore-natyrale-noah-rigjeneruese-me-vaj-argani-per-floke-shume-te-thate-te-demtuar-250-ml
shampo-bimore-natyrale-noah-rigjeneruese-me-vaj-argani-per-floke-shume-te-thate-te-demtuar-250-mlshampo-bimore-noah-rigjeneruese-me-vaj-argani-per-floke-shume-te-thate-herbal-line_1765703961

SHAMPO RIGJENERUESE ME VAJ ARGANI 1.4 1.4.

5 5 2 Product

SHAMPO PROFESIONALE

Për flokë shumë të thatë, të dëmtuar dhe të dekoloruar.

Me Vaj Argani dhe derivate bimore.

Nuk përmban: Silikon, Paraben, Parafinë, Vajra Mineralë, DEA, SLS

Sasia
900 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 2 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

Rezultat 1 - 4 nga 9