pumpkin_seed_592084000
pumpkin_seed_592084000pumpkin_seed_500_1531854487vaji_i_fares_se_kungullit_herbal_line_albania_310368792pumpkin_seed_fb_copy_1187807366

VAJ I FARËS SË KUNGULLIT V-0584

5 5 6 Product

ELEMINIMI I SHPEJTË I PROSTATËS SË ZMADHUAR – TRAJTIMI BIO-ORGANIK ME VAJIN E FARËS SË KUNGULLIT

Tashmë është vërtetuar plotësisht se vaji i farës së kungullit është një trajtim “çudibërës” për prostatën e zmadhuar (hiperplazia beninje e prostatës): brenda 2 muajsh zvogëlohet prostata e rritur deri në 40%, si dhe eleminohen simptomat në masën 90%!

 

 

Sasia
1 700 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 6 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

VAJ KOKOSI EXTRA VIRGIN

Vajra Bimorë Maskë Hidratimi Hidratim

X-T4.
PRODUKT USHQIMOR I ...
1 500 Lekë / copë
4.76192 5 21 Product

VAJ BAJAME E ËMBËL

Vajra Bimorë

DA-11
 VAJI I BAJAMES SË ...
400 Lekë / copë

SUPLEMENT URI

Veshkat & rrugët urinare

W-K0
SUPLEMENT USHQIMOR ME ...
2 700 Lekë / copë
5.00002 5 1 Product

VAJ ARGANI

Vajra Bimorë

X-02.
ZGJIDHJA IDEALE PËR ...
700 Lekë / copë
5 5 1 Product
Rezultat 1 - 4 nga 7

Produkte të lidhura

VAJ KOKOSI EXTRA VIRGIN

Vajra Bimorë Maskë Hidratimi Hidratim

X-T4.
PRODUKT USHQIMOR I ...
1 500 Lekë / copë
4.76192 5 21 Product

VAJ BAJAME E ËMBËL

Vajra Bimorë

DA-11
 VAJI I BAJAMES SË ...
400 Lekë / copë

SUPLEMENT URI

Veshkat & rrugët urinare

W-K0
SUPLEMENT USHQIMOR ME ...
2 700 Lekë / copë
5.00002 5 1 Product

VAJ ARGANI

Vajra Bimorë

X-02.
ZGJIDHJA IDEALE PËR ...
700 Lekë / copë
5 5 1 Product