black_seed_oil_50_416430236
black_seed_oil_50_416430236black_seed_oil_100black_seedvaji_i_fares_se_zeze_herbal_line_albania

VAJI I FARËS SË ZEZË W-Z8

5 5 12 Product

PROFILAKSI DHE TRAJTIME  MJEKËSORE PËR SHUMË SËMUNDJE

 • Forcon sistemin imunitar.

 • Përmirëson metabolizmin e organizmit.

 • Ndihmon në zhvillimin e hormoneve dhe në formimin e një sistemi nervor dhe hormonal të shëndetshëm.

 • Redukton kolesterolin në gjak.

 • Pengon bllokimin e damarëve, duke rregulluar strukturën e tyre dhe njëkohësisht shpejtësinë e qarkullimit të gjakut.

 • Shkrin yndyrat në gjak.

 • Është antitumoral. 

 • Lufton infeksionet.

 • Përmirëson aktivitetin e sistemit të tretjes, frymëmarrjes, qarkullimit të gjakut, sistemit nervor, etj.

Sasia
500 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

 

 

 • Koment
 • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 12 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

VAJ KASTORI (RICINI)

Vajra Bimorë

W-Z9
VAJI I KASTORIT ...
400 Lekë / copë
5 5 1 Product

VAJ BAJAME E ËMBËL

Vajra Bimorë

DA-11
 VAJI I BAJAMES SË ...
400 Lekë / copë
Rezultat 1 - 2 nga 2

Produkte të lidhura

VAJ KASTORI (RICINI)

Vajra Bimorë

W-Z9
VAJI I KASTORIT ...
400 Lekë / copë
5 5 1 Product

VAJ BAJAME E ËMBËL

Vajra Bimorë

DA-11
 VAJI I BAJAMES SË ...
400 Lekë / copë