linseed1
linseed1vaji_i_linit_herba_line_albania

VAJ LINI V-B2

4.85266 5 95 Product

VAJI I LINIT – “USHQIMI" I BUKURISË DHE TRAJTIM BAZË PËR SHËNDETIN 

Për sëmundjet e brendshme

Për çrregullimet psiko-emocionale

Për rënien në peshë

Për flokët

Për traumat etj…

 

Sasia
1 000 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 95 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

VAJ BAJAME E ËMBËL

Vajra Bimorë

DA-11
 VAJI I BAJAMES SË ...
400 Lekë / copë
Rezultat 1 - 1 nga 1

Produkte të lidhura

VAJ BAJAME E ËMBËL

Vajra Bimorë

DA-11
 VAJI I BAJAMES SË ...
400 Lekë / copë