bioinfuso-finocchio-40-g-itcdx-bio-demeter
bioinfuso-finocchio-40-g-itcdx-bio-demetersorsi-di-benessere_92721686

ÇAJ FINOKU W-K9

Fara Finoku të përzgjedhura me kujdes, me prejardhje nga bujqësia biodinamike e kontrolluar.

Ndihmon në drenimin e lëngjeve trupore, dhe parandalimin e ndjenjës së fryrjes.

 

 

 

Sasia
800 Lekë / copë
+
Shpërndaje:

 

  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:
Nuk janë bërë ende komente.
Vota: ( 0 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

SUPLEMENT URI

Veshkat & rrugët urinare

W-K0
SUPLEMENT USHQIMOR ME ...
2 700 Lekë / copë
5 5 1 Product
Rezultat 1 - 1 nga 1

Produkte të lidhura

SUPLEMENT URI

Veshkat & rrugët urinare

W-K0
SUPLEMENT USHQIMOR ME ...
2 700 Lekë / copë
5 5 1 Product