fbpx
suplement-ushqimor-uri-me-vajra-esenicale-i-certifikuar-bio-organik-per-shkarkiminin-e-ujrave-veshkat-dhe-rruget-urinare-30-kapsula-shitje-online-herballine

SUPLEMENT URI W-K0_240

2.66667 5 3 Product

SUPLEMENT USHQIMOR ME PËRBRËJE VAJRASH ESENCIALË DHE EKSTRAKTE BIMËSH

VAJRAT ESENCIALË TË DËLLINJËS, NIAULY DHE LIME stimulojnë drenazhimin e lëngjeve të trupit dhe mirëfunksionimin e rrugëve urinare.

Sasia
5 400 Lekë-50%2 700 Lekë / copë
+
Shpërndaje:
  • Koment
  • Posto një koment
Lista e komenteve:

herba

2019-11-07 09:52

Postoni një koment ...

0 of 1 find it helpful
Vota: ( 3 )

Jepni mendimin tuaj për këtë produkt:

Rezultat 1 - 3 nga 3