fbpx

Cmimi

Mënyra e dërgimit & kosto transporti

Tiranë
Shpërndarja në qytetin e Tiranës bëhet nëpërmjet postës Alfa Courier. Nëse porosisni brenda orës 16.00 ju vjen në adresën tuaj brenda 24 orësh dhe transporti kushton 150 lekë për pako deri në 2 kg dhe 200 lekë për pako 2.01-10 kg.

Qytetet e tjera të Shqipërisë
Herbal Line Albania i dërgon porositë nëpërmjet Alfa Courier në të gjitha qytetet e Shqipërisë. Nëse porosisni deri në orën 16.00, porosia ju vjen në adresën tuaj për 1-2 ditë. Kur ajo mbërrin, ju do të njoftoheni me tel ose sms nga Alfa Courier. Klienti mund ta tërheqë porosinë brenda 3 ditësh nga dita e mbërritjes së pakos në destinacion. Pas këtij afati, ajo kthehet mbrapsht.

Pasi merrni porosinë, bëni pagesën.

Tarifat postare janë si më poshtë:
Për pako deri në 2 kg - 250 lekë.
Për pako 2.01-10 kg - 300 lekë.
Nëse vlera totale e produkteve të porositura është më tepër se 5000 lekë, transporti për klientin është falas.

Kosovë
Për blerje nga Kosova, porosia ju vjen në adresën tuaj për 3-5 ditë. Kur ajo mbërrin, ju do të njoftoheni me tel ose sms. Klienti mund ta tërheqë porosinë brenda 3 ditësh nga dita e mbërritjes së pakos në destinacion. Pas këtij afati, ajo kthehet mbrapsht.

Pasi merrni porosinë, bëni pagesën.

Tarifat postare për Kosovë janë si më poshtë:
Për pako deri në 5 kg – 5 euro.
Për çdo kg më tepër, shtohet vlera e transportit me 1 euro/kg.

Maqedonia e Veriut
Për blerje nga Maqedonia e Veriut, porosia ju vjen në adresën tuaj për 3-5 ditë. Kur ajo mbërrin, ju do të njoftoheni me tel ose sms. Klienti mund ta tërheqë porosinë brenda 3 ditësh nga dita e mbërritjes së pakos në destinacion. Pas këtij afati, ajo kthehet mbrapsht.

Pasi merrni porosinë, bëni pagesën.

Tarifat postare për Kosovë & Maqedoninë e Veriut janë si më poshtë:
Për pako deri në 5 kg – 7 euro.
Për çdo kg më tepër, shtohet vlera e transportit me 1 euro/kg.